Sju år…

har gått just precis idag. Då sken solen. Jag var inomhus. Huset var Akademiska Sjukhuset. Jag var blodfattig och svag. Men jag blev mamma den dagen. Åt en underbar prinsessa. Hon hade rött hår och var såklart den vackraste unge som skådats. Hon var min. 18 juni 2003 blev jag mamma till en liten dotter. Hon kom att heta Ebba Alisa och idag fyller hon sju år.

Idag fick min dotter sin första mobiltelefon. En rosa. Och inte av mig, utan av sin käraste moffa. Jorå.

Hela kvällen har ägnats åt att ringa små samtal. Hit och dit. Efter en stund ringde hon sin morfar. -Hördu, hur får man mer pengar till sin telefon…? Jaså, tar du och fixar mer pengar till mig då… det har gått en hel del pengar, nämligenI Kort där efter plingar mobilen. Morfar har gjort som han blivit tillsagd – mer pengar till damen i fråga..

Telefonen ligger vid sängbordet. Första parkett. Övriga presenter idag hamnade på en underordnad lista.

Röda Converse, kläder, Nintendo DS, hamstrar alá ZhuZhupets, fia med knuff, böcker osv.

Allt detta var dock underordnat. Inget spelade någon vidare roll. Det var telefonen som var the good stuff.

Jag lämnar Walk Over.

. , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *