Kul, kul, kul…

… att jag får era pushar att blogga vidare. Som ni vet har MF legat i träda ända sedan 2010. Jag hoppas och vill fortsätta blogga för jag älskar att uttrycka mig genom det skrivna ordet.

Bloggen startade som en liten projektblogg – vi köpte ett hus med “potential” utan att ha en uns av händighet. Allt gick fint – det är bara att andas ut. Vi har lejt bort det mesta, men nu är arbetsrummet “In making”. Frun i huset behöver ett arbetsrum pronto – och det blir ett riktigt bra rum. Vi ska måla med den isländska kalkfärgen Kalklittr (shoppad här http://www.inreda.com/detaljer/20677/Kalklitir-kalkmålning–San-Saccaria/Kalklitir/)

Det känns som att det händer många roliga saker. Kattbebis, roliga renoveringsprojekt, jul & nyår och så nytt jobb…. wiiiieee!

Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *