Bloggar jag…?

Jag fick frågan ” – Va, bloggar du? ” Jag kan ärligt svara; -nej! Jag är nyckfull, jag skriver när jag känner för det. De tre senaste åren har jag verkligen inte lagt någon energi på Mysfabriken.se Av nostalgiska skäl vill jag heller inte lägga ned. Vackra maken frågar mig årligen; – ska vi betala för mysfabriken.se?! Jag svarar alltid med ett övertygande JA!

Snart lackar det mot jul… lillan hade sin julavslutning på Edge Dansstudio i går och det blev gästartister.

Hakan trillade ned i knäet när Gabriel Alares och Sandra Wikström från IDOL 2013 ramlade in på scen. Otroligt roligt och överraskande. Jag var starstrucked hela gårdagen.

Min finaste vän Ullis med dotter sov över, och oh boy vad vi höll låda. Söndagen går i ett lugnt seeeegt töcken. Längtar redan efter nästa helg. Jag har stillsamt blivit ” the lazy lady”, mot min vilja. Bäst att jag resignerar och låter håret på benen gro fritt. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *