Årets sista…

Det är dags. Dags att stänga året 2013. Summera och utvärdera. Eller så ger man fan i det och fokuserar på det nya. År 2014.

Jag ansluter mig till skaran som blickar framåt – inte för att jag haft ett dåligt 2013. För att jag tror att 2014 blir urtjusigt. Jag tänker mig att det blir en tidig vacker vår med rosévin på nya altanen. Mina fina höstlökar (tulpaner) blommar ut och jag skuttar runt på små moln. Framåt sommaren tror jag att Mysfabrikens invånare åker på en skön resa, oklart vart vi styr kosan… Vi har talat om Hawaii, Italien och jag vet inte vad. Lillan vill åka till Holland & se en väderkvarn. ;-)  Det blir nog bra oavsett resmål.

Årets betraktelser;

Saker ingen pratar om

1. nappflaskan ska inte skruvas åt superhårt för då blir det jobbigt för bebis att dricka välling.

2. Folie- och smörpapperspaket har pluppar på sidorna som ska tryckas in så rullen inte trillar ur i lådan

3.Bebiskatter har svart snor ovanpå nosen (som ska tas bort och inte är dekorativa ” fräknar”)

Baah! Trodde jag var osedvanligt välinformerad.

Gott Nytt År, vänner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *