Årets första…

Så sitter jag här. Dagen innan jag ska börja på mitt nya jobb – det jobb jag drömt om så länge. Helt ovetande om vad som väntar mig under morgondagen… magen full av fjärilar som säkerligen kommer hålla mig sömnlös i natt. Pirrig och nervös som sig bör, men så klart även förhoppningsfull. Klockan ringer en timma tidigare än vanligt i morgon bitti. Bara det…

Pendlarkort är inköpt, snart ska väskan packas och kläderna hängas fram. Allt ska klaffa i morgon, min första dag som pendlare till hufvudstaden. Att det rasar ett mindre snöoväder utanför husknuten stör mig dock aningens… vilken katastrof det vore att komma för sent Dag Ett på nya jobbet.

Förutom nytt jobb denna vecka så firar vi vår M som blir 15 år! Jösses! Det känns som förra året hon stod i sina bananmönstrade gummistövlar och rockade (i övrigt all nude) på vår innergård i stan.

Nu söndagspasta. Basta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *